Thuistest YourinFlow: wetenschappelijk erkend

Met YourinFlow wordt de grote vraag beantwoord naar een betrouwbare plastest die mannen thuis kunnen doen. Een test die meer zelfredzaamheid en onafhankelijkheid geeft en die bijdraagt aan toegankelijke en betaalbare zorg.

De test is ontwikkeld door IQ+ Medical in samenwerking met onderzoekers en urologen. IQ+ Medical maakt concrete productconcepten op basis van innovatieve technologie die is ontwikkeld door andere partijen. Ook zorgt de organisatie voor de certificering van deze concepten.

De producent van de thuistest YourinFlow is Minigrip Nederland. Deze grootste leverancier in Nederland van gespecialiseerde, hersluitbare plastic verpakkingen op maat ontwikkelt ook voortdurend nieuwe kunststof (verpakkings)producten zoals medische tests.

Internationaal succes

YourinFlow is succesvol beoordeeld in diverse internationale urologische publicaties. Bekijk het onderzoek uitgevoerd door onderzoekers uit Groot-Brittannië, Polen, de Verenigde Staten en Nederland (pdf) en het proefschrift van dr.ir. J.J.M. Pel (pdf).